Nieuwste trailer ‘Avengers’ toont The Vision

De allernieuwste trailer van ‘Avengers: Age of Ultron’ is zojuist naar buiten gebracht en bevat veel nieuwe beelden. Je komt meer te weten over Ultron, ziet de tweeling Scarlet Witch en Quicksilver in actie tegen de Avengers, er lijkt een romance op te bloeien tussen Black Widow en Bruce Banner, maar voor de fans van de comics is de allerlaatste scène de belangrijkste. Voor het eerst zie je The Vision. Deze androïde is een populaire Avenger in de strips, maar ook als je alleen de films kent, is hij geen onbekende. The Vision wordt namelijk gespeeld door Paul Bettany en hij was de stem van Jarvis, de computer uit de ‘Iron Man’-trilogie die Tony Stark bij al zijn werkzaamheden hielp. Het idee is dus ook dat The Vision een creatie zal zijn van Tony Stark, misschien zelfs met het ‘bewustzijn’ van Jarvis. Dat is nog een theorie en op 22 april zal dit allemaal duidelijk worden.

Lees ook:Captain America’s grote liefde keert weer terug in ‘Ant-Man’
Lees ook:Het is tijd voor de ‘Age of Ultron’
Lees ook:Nu is het officieel: DIT is de nieuwe trailer van ‘Avengers: Age of Ultron’
Lees ook:Hulk vs Iron Man in nieuwe trailer ‘Avengers 2′
Lees ook:‘The Avengers’ zijn on-line

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>