In 2015 zijn robots de baas

Dit is het jaar waarin robots zelfbewust worden. In ‘Chappie’ leert gevechtsrobot Chappie de wereld kennen dankzij de rappers van Die Antwoord en in ‘Avengers: Age of Ultron’ krijgt een gevechtspak van Iron Man bewustzijn en neemt hij wraak op zijn maker. Tussen al dat grootschalige geweld zou je bijna de de kleinschalige arthousefilm ‘Ex Machina’ missen, die op 30 april uitkomt. Deze thriller, met toekomstige ‘Star Wars’-sterren Oscar Isaac (‘A Violent Year’, ‘Drive’) en Domnhall Gleeson (‘About Time’, ‘Unbroken’), gaat over de werknemer van een groot technologiebedrijf die de kans krijgt om een week bij zijn geheimzinnige baas te verblijven. Deze man blijkt bezig te zijn met de creatie van kunstmatige intelligentie en hij heeft een robot gemaakt die hij wil testen. In de nieuwste trailer is te zien dat het wetenschappelijke experiment volledig uit de hand dreigt te lopen.

Lees ook:De eerste foto’s van DiCaprio in ‘The Revenant’
Lees ook:New Year’s Eve trailer
Lees ook:Eerste Trailer Coens Brothers Inside Llewyn Davis
Lees ook:Eerste foto’s Coen Brothers Inside Llewyn Davis
Lees ook:Winnen! Prince of Persia prijzenpakket

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>