Superman mag alsnog James Bond spelen

Voordat hij Superman werd, was Henry Cavill bijna Batman (de rol ging naar Christian Bale) en bijna James Bond (dat werd Daniel Craig). Als Batman zullen we hem niet meer zien, als James Bond soort van wel. In ‘The Man from U.N.C.L.E.’ speelt hij Napoleon Solo, het Amerikaanse broertje van de stijlvolle spion. Ian Fleming, de bedenker van Bond, heeft zelfs meegewerkt aan de tv-serie waar deze komische actiefilm op gebaseerd is. Gelukkig is dit niet de zoveelste bewerking van een oude serie. Guy Ritchie (‘Sherlock Holmes’, ‘Snatch’) is de regisseur en zoals je in deze eerste trailer kan zien, heeft hij er een hele stijlvolle en grappige actiefilm van gemaakt over een Amerikaanse en een Russische spion die gedwongen worden om samen te werken.

Lees ook:Achter de schermen bij de nieuwe Sherlock Holmes
Lees ook:Laatste poster Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Lees ook:Sherlock Holmes 2 personage posters
Lees ook:Sherlock Holmes: A Game of Shadows Featurette
Lees ook:Tweede trailer Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>