Veel bloot in trailer ‘Magic Mike XXL’

Channing Tatum baseerde de film ‘Magic Mike’ op zijn eigen ervaringen als stripper. Hij had in die tijd zoveel gestoorde dingen meegemaakt dat er voldoende materiaal was voor nog een film. Dat werd ‘Magic Mike XXL’ en de eerste trailer van die film is nu uit. Het verhaal speelt zich drie jaar na het eerste deel af. Mike is gestopt als stripper, maar het dansen zit nog steeds in zijn bloed en met zijn oude collega’s gaat hij nog één laatste keer op tournee. Of dat verhaal echt heel belangrijk is voor de vrouwelijke kijkers van de film vraag ik me af, het gaat vooral om het gespierde torso van Tatum en zijn vrienden, de trailer zit daar ook vol mee.

Lees ook:Tatum en McConaughey als strippers in Magic Mike trailer
Lees ook:Eerste Magic Mike poster
Lees ook:Channing Tatum neemt plaats achter de camera
Lees ook:Deze acteurs en actrice krijgen veel te veel betaald
Lees ook:Captain America… Wie wordt vrouw in nood?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>