Hulk vs Iron Man in nieuwe trailer ‘Avengers 2′

De tweede trailer van ‘Avengers: Age of Ultron’ is uit! De eerste introduceerde Ultron en de nieuwe is een stuk grimmiger en roept een heleboel vragen op. Wat gebeurt er met Black Widow? Aan welke kant staat Scarlet Witch? Is Andy Serkis inderdaad Ulysses Klaw, de vijand van Black Panther? En krijgen we dan ook Black Panther te zien? Wie is de vrouw in de grot?  Maar de belangrijkste vraag is toch wel; waarom vechten Hulk en Iron Man? Want dit is niet zomaar een scène waarin Hulk per ongeluk tegen Iron Man opknalt. Speciaal voor de gelegenheid heeft Tony Stark zijn Hulkbuster outfit aangetrokken, een pak dat hij speciaal gemaakt heeft voor het geval Hulk gestopt moet worden. Wat is er dus gebeurd? Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan niet wachten tot 23 april wanneer de film hier uitkomt.

Lees ook:Het is tijd voor de ‘Age of Ultron’
Lees ook:Nieuwste trailer ‘Avengers’ toont The Vision
Lees ook:Marvel’s ‘Iron Man 3’ beste openingsdag 2013
Lees ook:Tony Stark vs The Mandarin in nieuwe Iron Man 3 TV spotje
Lees ook:72 screenshots van The Avengers Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>