Robot ‘Chappie’ knalt er op los in nieuwe trailer

De eerste trailer van ‘Chappie’ was een rustige introductie. Met een soft muziekje op de achtergrond werd de zachtaardige robot Chappie geïntroduceerd als een kind die de wereld ontdekt en leert dat niet iedereen even vriendelijk is. De nieuwe trailer is compleet het tegenovergestelde. Chappie blijkt een type politierobot te zijn en wanneer zijn uitvinder een manier bedenkt om Chappie te leren denken, valt dit verkeerd bij bad guy Hugh Jackman. Met veel geweld probeert hij Chappie te vernietigen. Het is een goede trailer, maar ook eentje die doet denken aan ‘Robocop’ en zo een film lijkt ‘Chappie’ niet te gaan worden.

Lees ook:Niet alle robots zijn slecht
Lees ook:In 2015 zijn robots de baas
Lees ook:Les Miserables Featurette over Hugh Jackman
Lees ook:Nieuwe video Les Miserables
Lees ook:Prisoners, één van de beste films van de afgelopen jaren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>