De romantiek spat van het scherm in ‘The Longest Ride’

Als een film gebaseerd is op een verhaal van Nicholas Sparks (‘The Notebook’, ‘Dear John’, ‘A Walk to Remember’) dan weet je wel wat je kan verwachten. ‘The Longest Ride’ is ook geen uitzondering op zijn succesvolle formule. Het verhaal gaat over twee tegenpolen; de stoere, ruige cowboy Luke en de romantische studente Sophia. Ze willen allebei iets anders in het leven, maar ze willen elkaar ook niet kwijt en ze moeten dus een belangrijke keuze maken. Die keuze wordt iets makkelijker gemaakt door Ira, een man die ze uit een brandende auto hebben gered. Toen hij jong was, had Ira ook een onmogelijke liefde en in zijn oude liefdesbrieven leest Sophia die liefdesgeschiedenis terug. Wat er dan gebeurt, kan je vast wel raden. En voor iedereen die denkt “wat lijkt die acteur op Clint Eastwood!”, dat is zijn zoon Scott, die precies zijn vaders evenbeeld is.

Lees ook:The Grandmaster volgende week in de bios
Lees ook:Orlando Bloom ziet ‘Pirates 5′ wel zitten
Lees ook:Website die gedachten kan lezen…
Lees ook:Trailer ‘The Age of Adaline’ heeft een Nederlands tintje
Lees ook:Halloween Marathon: Trick ‘r Treat & Grace

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>