Will Smith is niet te vertrouwen in ‘Focus’

In de nieuwe trailer van de misdaadfilm ‘Focus’ is niemand te vertrouwen. Will Smith speelt een oplichter die in contact komt met een beginnende oplichtster, gespeeld door Margot Robbie (‘The Wolf of Wallstreet’). Na elkaar jaren niet meer gezien te hebben, kruisen hun paden weer wanneer hij met een klus bezig is. Zij wil meedoen en dringt er op aan dat ze samenwerken, maar wil ze dat echt? Of doet ze maar alsof en wil ze hem juist bedonderen? Hij weet niet of hij haar kan vertrouwen en dat wordt nog eens extra gecompliceerd wanneer hij gevoelens voor haar krijgt. In de trailer zit het wel goed met de chemie tussen de twee en dat is mooi om te weten, want ze zullen ook samen te zien zijn in ‘Suicide Squad’.

Lees ook:George Clooney en Jennifer Lopez in Out of Sight
Lees ook:Nu is het officieel: DIT is de nieuwe trailer van ‘Avengers: Age of Ultron’
Lees ook:Geen Gyllenhaal maar wel Batman in ‘Suicide Squad’
Lees ook:Recensie – The Bounty Hunter
Lees ook:Recensie – The Last Song

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>