Jonah Hill en James Franco tonen hun serieuze kant

Je zou verwachten dat de nieuwe film van Jonah Hill en James Franco, net zoals ‘This is the End’, weer een ranzige comedy is vol foute grappen. De trailer van ‘True Story’ toont echter het tegenovergestelde. In dit misdaaddrama, dat inderdaad gebaseerd is op een echt verhaal, speelt Hill de rol van Michael Finkel, een frauduleuze journalist, en Franco is Christian Longo, een moordenaar die zich voordeed als Finkel. Wanneer Longo wordt opgepakt, is er ook maar één man aan wie hij de waarheid kwijt wil en dat is Finkel. De twee mannen ontmoeten elkaar en Longo vertelt zijn verhaal, waardoor de journalist begint te twijfelen of hij wel echt schuldig is. Hij onderzoekt de zaak, maar zet daarmee meer dan alleen zijn wankele reputatie op het spel. Het is te hopen dat deze film wel wat minder stof op doet waaien dan Franco’s laatste film over een journalist en een interview.

Lees ook:The Grandmaster volgende week in de bios
Lees ook:21 Jump Street trailer 2 en poster
Lees ook:21 Jump Street Trailer
Lees ook:Silent Hill: Revelation 3D poster komt tot leven!
Lees ook:DVD Watch: State of Play

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>