De eerste beelden van de mysterieuze film ‘Knight of Cups’

De mysterieuze filmmaker Terrence Malick is terug met de net zo mysterieuze film ‘Knight of Cups’, waarvan de eerste trailer nu uit is. Waar ‘Knight of Cups’ over gaat? Niemand weet het, misschien weet zelfs Malick het niet. Hij kan jaren met een film bezig zijn en tijdens het monteren opeens besluiten om alles anders te doen en heel het verhaal te veranderen. Sean Penn dacht bijvoorbeeld dat hij de hoofdrol had in ‘The Tree of Life’ en zag in de bioscoop pas dat de film ging over Brad Pitt als strenge vader en dat zijn werk was gereduceerd tot een handvol scènes en een voice-over. Malick staat daar ook om bekend, je weet nooit wat voor film je maakt met hem en vaak werkt hij ook zonder script. Het resultaat is echter altijd een meesterwerk dat er prachtig uit ziet, maar waar zelden een touw aan vast te knopen is. ‘Knight of Cups’ lijkt ook weer een echte Malick te worden.

Lees ook:Paul Giamatti als Rhino in The Amazing Spider-Man 2
Lees ook:The Dark Knight Rises titel van nieuwe Batman
Lees ook:Nieuwe ‘Bourne’ betekent niet het einde van Aaron Cross
Lees ook:Nieuwe trailer van… Inception!
Lees ook:Recensie – Kick-Ass

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>