Vervolg op ‘Divergent’ doet denken aan ‘Hunger Games’

‘Divergent’ viel niet echt op naast ‘The Hunger Games’ en leek vooral de zoveelste verfilming van een populair tienerboek. Het vervolg, genaamd ‘Insurgent’, zou daar wel eens verandering in kunnen brengen. ‘The Hunger Games’ heeft nog één film te gaan en daarna is er ruimte voor een nieuwkomer. De eerste trailer van ‘Insurgent’ doet daarom ook heel erg denken aan ‘Mockingjay’.

Heldin Tris moet samen met knappe held Four de strijd aangaan met een machtige leider, in dit geval het hoofd van de groep Erudite. Met veel actie en verraad als gevolg. Origineel is het niet, maar wel slim. Want als de strijd van Katniss voorbij is, volg je gewoon die van Tris. Met als extra bonus dat de film vol zit met toptalent, zoals Kate Winslet en Naomi Watts en nieuwkomers Shailene Woodley (‘The Fault in Our Stars’), Ansel Elgort (‘The Fault in Our Stars’), Jai Courtney (‘Terminator: Genisys’), Miles Teller (‘Whiplash’, ‘Two Night Stand’), Zoë Kravtiz (‘X-Men: First Class’) en Theo James (‘Underworld: Awakening’). Daarmee heeft ‘Insurgent’ ook alles in zich om de nieuwe ‘Hunger Games’ te worden.

Lees ook:Bekijk de foto’s van de rode loper première Old Stars
Lees ook:The Hunger Games: Catching Fire Teaser Poster
Lees ook:Eerste clip The Hunger Games: Catching Fire
Lees ook:The Hunger Games: Catching Fire teaser trailer
Lees ook:Nieuwe The Hunger Games: Catching Fire foto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>