‘Mad Max: Fury Road’ heeft de stoerste trailer van het jaar

Holy shit! Dit is pas een trailer! Je komt niks te weten over het verhaal van ‘Mad Max: Fury Road’ en als je niet bekend bent met de avonturen van de Road Warrior zal je helemaal geen idee hebben waar je naar kijkt. Maar je kan niet ontkennen dat je na het zien van de trailer geen zin hebt om direct naar de bioscoop te gaan en al de actie op zo een groot mogelijk scherm te zien. En dat is precies wat een goede trailer hoort te doen.

Natuurlijk kan de film alsnog teleurstellen, soms ziet de trailer er beter uit dan de uiteindelijke film. Bij ‘Mad Max: Fury Road’ hoef je daar niet bang voor te zijn. De regie is in handen van George Miller, de man die alle ‘Mad Max’-films heeft gemaakt, en het verhaal zou volgens geruchten ook niet veel meer zijn dan een lange spectaculaire achtervolging. George Miller is ook een fan van praktische stunts en heeft zoveel mogelijk chaos en vernietiging echt plaats laten vinden. Bij Miller op de set vind je geen acteurs die springen op een matras in een groene kamer waar later met de computers actie aan wordt toegevoegd. ‘Mad Max: Fury Road’ is zo echt als het maar kan zijn.

Lees ook:Eerste blik op Tom Hardy’s Mad Max
Lees ook:Recensie – The Road
Lees ook:Dit is de echte reden dat Tom Hardy stopte met ‘Suicide Squad’
Lees ook:‘LEGO Movie 2′ krijgt meer “Vrouwen en vrouwendingen”
Lees ook:Nieuwe trailer van… The A-Team!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>