‘San Andreas’ heeft een schokkende trailer

De eerste foto’s van ‘San Andreas’ kon je maandag hier al zien en nu is de trailer er ook. Het verhaal van de rampenfilm stelt weinig voor; Californië wordt getroffen door een gigantische aardbeving, er blijft niks over van Los Angeles en helikopterpiloot Ray, gespeeld door Dwayne Johnson, gaat met zijn ex op zoek naar zijn dochter, die vermist is in het rampgebied. Zo een film moet het ook vooral hebben van het spektakel, de gebouwen die in elkaar storten en de spectaculaire stunts. Aan de trailer te zien, zit dat wel goed. Al zou je kunnen denken dat al die vernietiging een beetje overdreven is, maar dat blijkt toch niet zo te zijn. In een interview met Today zegt regisseur Brad Peyton (‘Journey 2: The Mysterious Island’) dat ze met de film willen tonen hoe de grootst mogelijke aardbeving er uit zou zien. Daarom hebben ze zich laten adviseren door de directeur van het Southern California Earthquake Center. Wat je in deze eerste trailer van ‘San Andreas’ ziet, zou dus misschien ook echt uit kunnen komen…

Lees ook:Journey 2: The Mysterious Island Trailer
Lees ook:Eerste foto’s van Rock’s rampenfilm ‘San Andreas’
Lees ook:The Rock wordt een zingende halfgod in ‘Moana’
Lees ook:Galifianakis grapt met Pitt
Lees ook:‘The Interview’ komt uit op eerste kerstdag!…in Amerika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>