Ben Stiller probeert jong te blijven

Veel Hollywoodsterren volgen de ‘One for them, one for me’-strategie. Dit houdt in dat ze een hele grote blockbuster maken voor het publiek, zodat ze genoeg geld en invloed hebben om daarna een kleine arthousefilm, voor zichzelf, te maken. Zo kunnen ze succesvol zijn en toch laten zien dat ze kunnen acteren. Voor Ben Stiller is ‘Night at the Museum: Secret of the Tomb’ die grote publieksfilm en ‘While We’re Young’ zijn kleinere project.

Om eerlijk te zijn, ziet de trailer van ‘While We’re Young’ er ook stukken beter uit. Het is een subtiele comedy waarin Ben Stiller en Naomi Watts een echtpaar spelen en beseffen dat ze niet meer de jongste zijn. Ze ontmoeten een hip jonger stel, gespeeld door Adam Driver (‘Girls’, ‘Star Wars: The Force Awakens’) en ‘Amanda Seyfried (‘Mamma Mia’, ‘Les Misérables’) waar ze een hele goede klik mee hebben. Ze voelen zich weer jong, maar uiteindelijk zijn ze dat niet en is Ben Stillers personage Josh gewoon een oude man met een hoed.

Lees ook:Een nieuwe schrijver voor ‘Star Wars’
Lees ook:De nieuwe ‘Star Wars’ heet….
Lees ook:Wat kunnen we verwachten van de nieuwe ‘Star Wars’-trailer
Lees ook:Dit mag Andy Serkis allemaal vertellen over ‘Star Wars 7′
Lees ook:The Neighborhood Watch Teaser met Ben Stiller en Vince Vaughn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>