Bruce Willis nodigt je uit om slechte dingen te doen

Bruce Willis laat zich van zijn slechte kant zien in de nieuwe actiethriller ‘Vice’. In de nieuwste trailer nodigt hij iedereen uit om toe te geven aan hun impulsen. Als je altijd al een misdaad wilde plegen, dan heeft hij het pretpark voor jou! VICE is een plek zonder regels en zonder consequenties, waar je kan doen waar je zin in hebt. Al die misdaden worden natuurlijk niet gedaan bij echte mensen, maar bij robots, die er levensecht uit zien. Na iedere misdaad wordt hun geheugen gewist en kunnen ze weer misbruikt worden door een volgende bezoeker van VICE. Maar natuurlijk gaat het mis. Een van de robots krijgt flashbacks naar de misdaden en slaat op de vlucht. Zij wordt geholpen door politieagent Roy, die van plan is om een einde te maken aan VICE. Vanaf 5 maart draait deze film in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Racistische robots geschrapt in Transformers 3
Lees ook:Teaser Trailer Looper met Bruce Willis en Joseph Gordon-Levitt
Lees ook:Looper poster met Joseph Gordon-Levitt en Bruce Willis
Lees ook:Bioscoop premières week 18
Lees ook:Nieuwe poster Looper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>