Trailer ‘Unfinished Business’ is weer typisch Vince Vaughn

Een comedy met Vince Vaughn biedt weinig verrassingen en de trailer van ‘Unfinished Business’ is precies wat je kan verwachten. Vaughn speelt zoals altijd een snel pratende, vloekende, maar toch ook charmante eikel met weinig succes in het leven. Hij wordt ontslagen en begint zijn eigen bedrijf met twee werknemers. De ene werknemer is te jong, gespeeld door Dave Franco (‘Bad Neighbours’, ‘Now You See Me’), en de ander is te oud, een rol van topacteur Tom Wilkinson (‘Michael Clayton’, ‘The Lone Ranger’). Met die twee nietsnutten moet hij in Europa een grote klant binnenhalen, enige probleem is dat zijn oude baas, Sienna Miller (‘G.I. Joe: The Rise of Cobra’) achter dezelfde klant aanzit. Zoals altijd moet het personage van Vince al zijn charme gebruiken om succesvol te zijn. In Amerika komt de film al op 6 maart uit, maar in Nederland duurt het nog tot 16 augustus.

Lees ook:The Neighborhood Watch Teaser met Ben Stiller en Vince Vaughn
Lees ook:Neighborhood Watch met Ben Stiller en Vince Vaughn
Lees ook:Vince Vaughn en Owen Wilson terug in The Intership.
Lees ook:Bekijk de eerste clip van The Watch
Lees ook:Eerste Trailer The Internship met Vaughn en Wilson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>