Tussen kunst en ‘Pitch’

De dames uit ‘Pitch Perfect’ zijn nog niet uitgezongen. In deel twee gaat de a-capellagroep de strijd aan met de rest van de wereld. In de eerste trailer van ‘Pitch Perfect 2′ zien we daar al een voorproefje van. Het verhaal is niet heel ingewikkeld; de meiden doen mee aan een zangwedstrijd waar alle landen aan meedoen en ze maken geen schijn van kans. Dat houdt hen niet tegen en al snel komen ze tegenover betere groepen te staan en ontmoeten ze ook nog een paar oude bekenden. Het is verre van origineel, maar dat hoeft bij zo een film ook niet, zo lang het maar goed zit met de humor. Met one-liners als “I’m sorry, I don’t speak loser. What did you say?” en de fysieke humor van Rebel ‘Fat Amy’ Wilson wordt dit een vervolg om naar uit te kijken. Vanaf 14 mei draait de comedy in Nederland.

Lees ook:A Perfect Getaway
Lees ook:Total Recall nu op Blu-ray en DVD
Lees ook:Een wandeling tussen wolkenkrabbers
Lees ook:Dames gezocht voor ‘Ghostbusters 3′
Lees ook:Recensie nieuwe Star Wars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>