Tijdreizende tieners maken er een teringzooi van

Wat gebeurt er als een stel tieners een tijdmachine bouwen? Weinig goeds volgens de nieuwe trailer van ‘Project Almanac’. Een groepje vrienden vindt de handleiding van een tijdmachine en ze beginnen direct met bouwen. Wanneer hun eerste tijdritje een succes is, besluiten ze het verleden te veranderen in hun voordeel; ze winnen de loterij, kopen een stoere auto, pakken een pestkop terug, halen geintjes uit… maar dan gaat het mis. Al dat gereis verandert niet alleen hun eigen leven, maar ook de wereld om hen heen. Veel te laat beseffen ze hoe fout ze bezig zijn geweest. Maar met een tijdmachine ben je eigenlijk nooit te laat en ze moeten een manier vinden om het verleden te veranderen en hun fouten te voorkomen.

Lees ook:Arnohld is “Back” in trailer ‘Terminator: Genisys’
Lees ook:Zo hebben we Arnohld nog nooit gezien
Lees ook:Bekijk nieuwe foto’s van Iron Man 3 en The Wolverine
Lees ook:Channing Tatum wil ook Ghosts busten
Lees ook:Nieuwe Oblivion clip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>