Hier is de nieuwste trailer van ‘Fifty Shades of Grey’

De datemovie van 2015 heeft een nieuwe trailer. De eerste beelden van ‘Fifty Shades of Grey’ draaiden vooral om Anastasia Steele die Christian Grey ontmoette en onder de indruk van hem raakte. De nieuwe trailer draait meer om de romance tussen de twee en begint door te tonen hoe verschillend ze zijn. Los van een paar spannende scènes zou het zo de trailer kunnen zijn van een romantisch drama over een rijke man en een gewoon meisje, die ondanks alles toch op elkaar vallen. Maar de kenner weet natuurlijk beter en de sexy muziek van Beyoncé op de achtergrond herinnert de kijker daar ook aan.

Lees ook:Lego doet ‘Fifty Shades of Grey’
Lees ook:Nieuwe trailer ’50 Shades of Grey’ is best romantisch
Lees ook:Pixar laat je in iemands hoofd kijken
Lees ook:‘Fifty Shades of Grey’ zal niet té kinky worden
Lees ook:Bekijk de eerste trailer van The Grey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>