Nieuwe trailer ‘Night at the Museum’ met ridders, dino’s…en Tom Cruise?

Voor de derde en laatste ‘Night at the Museum’ gaat Ben Stiller met het halve museum naar Engeland. In de eerste trailer was nog niet helemaal duidelijk waarom, maar in de nieuwste trailer van ‘Night at the Museum: Secret of the Tomb’ wordt duidelijk dat het magisch tablet, waardoor alles in het museum leeft, zijn kracht langzaam kwijt raakt. Om te voorkomen dat zijn museumvrienden nooit meer tot leven komen, moet Larry naar Engeland om daar het geheim van het tablet te ontdekken. Daar ontmoet hij onder andere de ridder Lancelot, een nieuwe dinosaurus en moet hij om zien te gaan met een holbewoner die verdacht veel op Ben Stiller lijkt, maar nog meer op Tom Cruise. De film, met Robin Williams in zijn een-na-laatste rol, komt in december uit in de VS, maar wij moeten nog eventjes wachten tot 5 februari.

Lees ook:Ben Stiller probeert jong te blijven
Lees ook:Recensie – Date Night
Lees ook:Reizen met ‘The Hobbit’ en slapen met ‘Harry Potter’
Lees ook:Film Lucia de B. vanavond op tv en later ook in de VS
Lees ook:Scream 4 trailer geeft veel weg…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>