De nieuwe trailer van ‘Exodus’ is een en al dood en verderf

Op 18 december komt ‘Exodus: Gods and Kings’ uit, de nieuwste film van Ridley Scott (‘Gladiator’, ‘Blade Runner’). Om het publiek nog extra warm te laten lopen voor het Bijbelse verhaal over Mozes is de laatste trailer uitgebracht en deze is heel spectaculair. Eerdere trailers toonden nog de relatie tussen Mozes (Christian Bale) en de farao Ramses (Joel Edgerton), die als broers opgroeiden, maar deze toont vooral de eindstrijd tussen de twee vijanden en dat gaat natuurlijk gepaard met het splijten van de Rode Zee. Dat wordt, net zoals de tien plagen die Egypte krijgt te verduren, heel spectaculair in beeld gebracht.

Lees ook:Exodus: Gods and Kings trailer
Lees ook:‘Suicide Squad’ wordt flink uitgebreid met deze topacteurs
Lees ook:De Alice in Wonderland Tea Party is compleet…
Lees ook:Iron Man 2 rockt in stoere clip
Lees ook:Nieuwe trailer ’50 Shades of Grey’ is best romantisch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>