Birdman Returns in…’Birdman’

Michael Keaton is weer helemaal terug dankzij de film ‘Birdman’. De zwarte comedy van Alejandro González Iñárritu (‘Babel’, Biutiful’) heeft talloze goeie recensies gehad en misschien zit er zelfs een Oscarnominatie voor Keaton in. Omdat het verhaal gaat over een vergeten acteur, die in de jaren ’90 de superheld Birdman speelde, is de link met Keatons echte leven snel gelegd.

Hij was Batman in 1989 en 1992, maakte de superheldenfilm cool en wees ‘Batman Forever’ af omdat hij het verhaal niks vond, ook al bood de studio hem 15 miljoen dollar om nog een keer de rol te spelen. Daarna ging het iets minder voorspoedig met zijn carrière. Zo nu en dan verschijnt Michael Keaton nog in een bijrol, zoals in ‘Robocop’ en ‘Need For Speed’, maar zijn dagen als leading man in een blockbuster lijken voorbij. De trailer van ‘Birdman’ zou zo over de acteur zelf kunnen gaan.

Wij moeten nog tot 22 januari wachten op ‘Birdman’, maar de promotiemachine is nog lang niet gestopt en om de film te promoten is er nu zelfs een trailer uitgebracht over de fictieve film ‘Birdman Returns’. Die erg veel weg heeft van ‘Batman Returns’.

Lees ook:Eerste RoboCop trailer
Lees ook:McConaughey filosofeert er op los in vage autoreclames
Lees ook:Kan Batman gelukkig zijn?
Lees ook:King Kong wil Michael Keaton
Lees ook:Geen Gyllenhaal maar wel Batman in ‘Suicide Squad’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>