Wahlberg gokt zichzelf in de problemen

Mark Wahlbergs ‘The Gambler’ had al een trailer, maar de nieuwe is er eentje voor alle leeftijden en toont meer verhaal. Wahlberg speelt literatuurdocent Jim Bennett, die wel houdt van een gokje. Hij heeft een grote schuld bij een gangster en werkt zich steeds verder in de nesten. Gelukkig is daar studente Amy, gespeeld door Brie Larson (’21 Jumpstreet’), die hem weer hoop geeft en hem laat geloven in een tweede kans. Daarvoor moet hij wel eerst alles op alles zetten en één laatste grote gok nemen.

Filmstudio Paramount verwacht veel van ‘The Gambler’. De film komt officieel pas in januari uit, maar om mee te kunnen dingen naar een Oscar wordt ‘The Gambler’ vanaf 19 december al in een paar Amerikaanse bioscopen vertoont. Wanneer wij hem kunnen zien, is nog niet bekend.

Lees ook:Wahlberg is nog niet klaar met ‘Transformers’
Lees ook:Nieuwe blik op 2001: A Space Odyssey
Lees ook:De aanraders van deze maand
Lees ook:De terugkeer van ‘Ted’
Lees ook:Problemen achter de schermen bij ‘Star Trek 3′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>