Uit de zee en in 3D

Spongebob is terug voor zijn allerlaatste avontuur en het wordt ronduit bizar. De nieuwe trailer van ‘The Spongebob Squarepants Movie: Sponge Out of Water’ toont de gele spons zoals we hem nog nooit eerder zagen. Nadat Bikini Bottom is vernietigd en het geheime recept van de burgers is gestolen, komt hij terecht in de normale mensenwereld, waar hij verandert in een 3D-versie van zichzelf. En dan begint de lol pas echt.┬áSpongebob en vrienden gaan de strijd aan met Burger-Beard the Pirate, de schurk verantwoordelijk voor alle problemen, die gespeeld wordt door Antonio Banderas. Om hem te kunnen verslaan, veranderen ze in het vreemdste groepje superhelden ooit.

Lees ook:De aanraders van deze maand
Lees ook:DVD Watch – Forget Me Not
Lees ook:The Avengers nu op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD
Lees ook:Watch This: Strakke behind-the-scenes Clash of the Titans
Lees ook:Het harde bewijs tegen Noord-Korea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>