Brad en Jen zijn weer samen

Nog meer Jennifer Lawrence! Naast ‘The Hunger Games: Mockingjay Part 1′ speelt ze ook in de dramafilm ‘Serena’ en deze film heeft ook een nieuwe trailer. In ‘Serena’ is ze weer herenigd met Bradley Cooper, haar tegenspeler uit ‘Silver Linings Playbook’ en ‘American Hustle’. De twee vinden het zo leuk om samen te werken dat ze hem het script opstuurde en vroeg of hij mee wilde doen. De opnames begonnen in 2012 en de film komt pas in 2015 uit omdat er nog het nodige knip- en plakwerk aan moest gebeuren. De eerste reacties op de film zijn ook niet al te positief. Vanaf 5 februari kunnen we dit liefdesdrama zelf beoordelen.

Lees ook:Philip Seymour Hoffman wordt geen digitaal trucje in ‘Mockingjay’
Lees ook:Ontslagen regisseur ‘Star Trek 3′ is ook geen schrijver meer
Lees ook:‘Suicide Squad’ verliest Tom Hardy
Lees ook:Avatar doet de Titanic zinken
Lees ook:Zit klassieke schurk Blofeld wel of niet in de nieuwe ‘James Bond’?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>