Nu is het officieel: DIT is de nieuwe trailer van ‘Avengers: Age of Ultron’

Nog meer nieuws van Marvel! Na de aankondiging van de komende negen films zouden we bijna vergeten dat we eerst nog ‘Avengers: Age of Ultron’ krijgen. Vorige week verscheen de eerste trailer, maar die was gelekt. De trailer zou in Amerika pas voor het eerst vertoond worden tijdens een aflevering van ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ Dat gebeurde alsnog en met een paar extra nieuwe beelden.

De trailer begint met een luchtig moment wanneer alle Avengers een poging doen om de hamer van Thor op te tillen, maar de hamer kan alleen opgetild worden door iemand die hem waardig is. Thor is de enige die dat kan, al komt Captain America ook wel in de buurt. Black Widow doet niet eens de moeite met haar gewelddadige verleden en Tony Stark probeert de hamer op te tillen met de help van beste vriend James ‘War Machine’ Rhodes. Het gezellige onderonsje komt al snel ten einde wanneer Ultron van zich laat horen.

Lees ook:The Avengers nu op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD
Lees ook:Nieuwe trailer van… The Avengers!
Lees ook:Vriend en vijand van Thor in ‘Avengers: Age of Ultron’
Lees ook:De nieuwe trailer van The Avengers
Lees ook:Captain America’s grote liefde keert weer terug in ‘Ant-Man’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>