De Red Band trailer van ‘Nightcrawler’ is “Fucking Amazeballs”

Een film die niet geschikt is voor alle leeftijden, krijgt meestal twee trailers. Een gekuiste trailer zonder schokkende beelden en een Red Band trailer, voor het oudere publiek, dat geen moeite heeft met grof taalgebruik en geweld. ‘Nightcrawler’, de nieuwste film van Jake Gyllenhaal, heeft een nieuwe Red Band trailer, vol actie en gevloek. Je bent dus alvast gewaarschuwd.¬†

In de thriller speelt Gyllenhaal, Lou Bloom, een vaag figuur die ontdekt dat er geld zit in misdaadjournalistiek. Met een camera verdiept hij zich in de onderwereld van Los Angeles om de mooiste beelden te schieten, die hij daarna verkoopt aan een lokaal televisiestation. Hij begint zich echter meer en meer thuis te voelen in deze gevaarlijke wereld.

Lees ook:Nieuwe ‘Paranormal Activity’ wordt griezelen in 3D
Lees ook:Wereldpremière Iron Man 2 zien?
Lees ook:‘Suicide Squad’ verliest Tom Hardy
Lees ook:The Muppets Trailer 2
Lees ook:Een foute maar romantische Jake Gyllenhaal in Love and Other Drugs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>