Het is tijd voor de ‘Age of Ultron’

Dít is de trailer waar héél veel mensen al een hele lange tijd op wachten! ‘Avengers: Age of Ultron’, het vervolg op Marvel’s grote publiekstrekker, waarin al hun helden weer samen komen. De trailer zou pas volgende week in Amerika worden uitgezonden tijdens een aflevering van ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ Door een lek/slimme marketingstunt kunnen we de complete trailer nu al zien. Volgens Marvel is de fictieve terreurgroep Hydra hier verantwoordelijk voor en in dat geval Hail Hydra!

Voor wie niet al te bekend is met de comics. De stem die we horen en de robot die we zien, is Ultron. In de strip was hij gemaakt door Hank Pym, maar omdat we Hank pas zullen zien in ‘Ant-Man’ is Ultron nu een creatie van Tony Stark. Zijn Iron Man-pak heeft een eigen wil gekregen en is niet langer een marionet. We zien ook een nieuwe, grotere Iron Man. Dit is de Hulkbuster, een speciaal harnas om de Hulk te verslaan.

Betekent dit dat Hulk een vijand wordt? Of zal Tony Stark zich keren tegen zijn Avengers? De verwachting is dat ‘Captain America 3′ het begin zal zijn van Marvels Civil War, een strijd waarin Captain America en Iron Man tegenover elkaar komen te staan. Voor de antwoorden op al deze vragen, moeten we nog even wachten tot volgend jaar.

Lees ook:Hulk vs Iron Man in nieuwe trailer ‘Avengers 2′
Lees ook:Preview The Avengers!
Lees ook:Captain America’s grote liefde keert weer terug in ‘Ant-Man’
Lees ook:Nieuwste trailer ‘Avengers’ toont The Vision
Lees ook:72 screenshots van The Avengers Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>