Nieuwe blik op 2001: A Space Odyssey

De filmklassieker ’2001: A Space Odyssey’ kwam uit in 1968 en heeft vandaag een nieuwe filmtrailer gekregen. Niet omdat de filmstudio zo langzaam was met het maken van een trailer, maar omdat de sciencefictionfilm vanaf november weer in de bioscoop te zien zal zijn. Daar hoort natuurlijk ook een gloednieuwe trailer bij. Jammer genoeg moeten we daarvoor wel naar Engeland. Het British Film Institute (BFI) zal de film alleen vertonen in Britse bioscopen.

Lees ook:Daar hebben we Paddington
Lees ook:Het allereerste nieuwtje over de achtste ‘Star Wars’
Lees ook:Nieuwe trailer ‘Night at the Museum’ met ridders, dino’s…en Tom Cruise?
Lees ook:The Woman In Black Trailer met Daniel Radcliffe
Lees ook:Disney en Pathé reageren op Alice in Wonderland boycot!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>