Nieuwe G.I. Joe 2: retaliation trailer

Het G.I. Joe team moet het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan, die als laatste gezien is vermomd als president van de Verenigde Staten, heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak met als gevolg een naderende wereldoorlog waar onschuldigen het slachtoffer van gaan worden. Tevens beschikt hij over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe team moeten uitschakelen.

Bekijk de trailer:

De film wordt dit keer geregisseerd door Jon M. Chu bekend van Step Up films en Justin Bieber: Never Say Never.

In deze film keren drie personages terug : Channing Tatum als Duke, Ray Park als Snake Eyes en Byung Hun-lee als Stormshadow. De rest van de cast zijn allemaal nieuwkomers zoals Dwayne Johnson als Roadblock, Elodie Yung als Jinx, DJ Cotrona als Flint, Andrianne Palicki als Lady Jaye, RZA als The Blind Master, Ray Stevenson als Firefly, Joseph Mazzelo als Mouse en niemand minder dan Bruce Willis als General Joe Colton.

Bron: Comingsoon

Lees ook:G.I. Joe: Retaliation personages posters
Lees ook:Nieuwe fraaie G.I. Joe: 2 poster
Lees ook:G.I. Joe 2: Retaliation Trailer
Lees ook:Nieuwe foto Snake Eyes in G.I. Joe 2: Retaliation
Lees ook:Derde G.I. Joe: Retaliation Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>