Volledige trailer Cosmopolis met Robert Pattinson

Robert Pattinson kennen we natuurlijk als vampier in The Twilight Saga en in romantische dramafilms zoals Water for Elephants en Remember Me, maar we krijgen hem straks te zien in de nieuwste film van regisseur David Cronenberg: Cosmopolis.

David Cronenberg, bekend om zijn films Eastern Promises en A History of Voilence, schrijft tevens de screenplay van het bekende boek Cosmopolis van Don DeLillo.

‘Cosmopolis’ vertelt het verhaal van Eric Packer (Robert Pattinson), een net getrouwde multimiljonair die in een peperdure limousine door Manhattan reist in een poging om zijn haren te laten knippen. Tijdens zijn zoektocht naar een kapsalon probeert hij gewoon zijn zaken te regelen zoals altijd, maar in de chaos die op zijn pad komt – waaronder een presidentiële stoet, antiglobaliseringsprotesten en de begrafenis van een beroemdheid – maakt hij enkele verkeerde beslissingen.

Bekijk de trailer:

De rest van de cast bestaat uit Sarah Gadon, Kevin Durand, Jay Baruchel, Samantha Morton, Juliette Binoche, Paul Giamatti en Mathieu Amalric.

De film is vanaf 7 juni te zien in de bioscoop.

Bron: twitch

 

Lees ook:Gekke Teaser Cosmopolis met Robert Pattinson
Lees ook:Robert Pattinson in Cosmopolis
Lees ook:Bioscoop premières week 23
Lees ook:A Dangerous Method poster onthuld
Lees ook:Nieuwe Twilight: Breaking Dawn – part 1 clips en interviews

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>