Trailer vd Dag: Despicable Me

Animatiefilms zijn tegenwoordig ‘erop’ of ‘eronder’. Zo lijkt Tangled weer een topfilm te worden, maar ziet Shrek deel 80 eruit als een rotfilm. De trailer van Despicable Me daarentegen, komt over als een hilarische animatiefilm!

Een slechterik heeft alle bezienswaardigheden van de wereld gestolen, zo zijn plotseling de Eiffeltoren en de Chinese Muur verdwenen. Origineel verhaal toch? Daarnaast wordt de stem verzorgd door de mega-grappige Steve Carrell. Trailer!

Lees ook:Grappig interview Steve Carrell & Tina Fey
Lees ook:Trailer vd Dag: Date Night
Lees ook:De stem in de ‘Star Wars’-trailer is van…
Lees ook:Benedict gaat er helemaal voor
Lees ook:The Flowers Of War Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>