Trailer vd Dag: House of the Devil

House of the Devil heeft een heerlijk retro-gevoel en grijpt terug op slashers uit de jaren ’80. Een babysitter krijgt een vreemd klusje aangeboden, maar komt er al snel achter dat ze in de val is gelokt van een satanische familie…

Bijzonder filmpje en een van de headliners van het Imagine: Amsterdam Fantastic Film Festival (14 t/m 24 april). Bekijk hieronder de trailer, die het gevoel geeft alsof je zojuist dertig jaar geleden wakker bent geworden. Briljant!

Lees ook:Jouw film te zien op het Witte Doek?
Lees ook:Eerste films Imagine Film Festival bekendgemaakt
Lees ook:Interview Oliver Blackburn (Donkey Punch)
Lees ook:Schijf van 5: Imagine Film Festival 2010
Lees ook:Beste film 2009 volgens Nederlandse filmjournalisten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>