Trailer vd Dag: Prince of Persia

Jake Gyllenhaal spant flink zijn spieren aan in de verfilming van Prince of Persia. De game verfilming (laat dit dan eindelijk de eerste goede gameverfilming ooit zijn!) volgt het verhaal van prins Dastan die met zijn rivaal prinses Tamina  erop uittrekt om de verspreiding van de zand der tijd te stoppen.

De film heeft alles in zich om een nieuwe Pirates of the Caribbean te worden. Voor de rol van prinses Tamina zijn Pussycat Dolls-zangeres Nicole Scherzinger en presentatrice Tyra Banks genoemd. Uiteindelijk ging die (gelukkig?) naar de Britse beauty Gemma Arterton. Release: 19 mei

Lees ook:Foto Johnny Depp op set Pirates of the Caribbean 4
Lees ook:Dit wordt de nieuwe Orlando Bloom
Lees ook:Recensie – Prince of Persia
Lees ook:Winnen! Prince of Persia prijzenpakket
Lees ook:Men in Black 3 posters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>