Trailers vd Dag: The Hangover 2 en… The Hangover 2!

Lekker vlak voor het weekend nog even twee trailers die vooral gaan over feesten. Doen ze je niet een beetje ergens aan denken? Nadat The Hangover de kassa’s flink deed rinkelen, komen nu allerlei variaties uit.

Hieronder presenteer ik twee trailers die verdacht veel van The Hangover weghebben. De eerste is The Hot Tub Time Machine, waarin vrienden door een magisch bubbelbad zich terug in de tijd bevinden. De ander is het vervolg op Forgetting Sarah Marshall, genaamd Get Him To The Greek. Check ze:

The Hot Tub Time Machine (release: Onbekend)

Get Him To The Greek (release: 12 augustus)

Lees ook:DVD Watch – The Hangover
Lees ook:Nieuwe James Bond voor onbepaalde tijd uitgesteld
Lees ook:Ranzige trailer Get Him To The Greek
Lees ook:Waar speelt The Hangover 2 zich af?
Lees ook:Jamie Foxx praat over Electro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>