Trailer vd Dag: Zwart Water

Nederland goes horror! In de film Zwart Water zien we in de hoofdrol Barry Atsma (je denkt bijna; tegenwoordig wie anders?). Hij en Hadewych Minis hebben maar wat te stellen met hun dochtertje, die beweert spoken te zien.

Het ziet er spannend en strak geregisseerd uit. Natuurlijk is het een goede zaak dat niet alleen jonge acteurs in Nederland zich aan horror willen wagen zoals een paar jaar geleden met Sl8N8 en DoodEind. Lekker griezelen dus, vanaf 4 maart.

Lees ook:Trailer vd Dag: Case 39
Lees ook:Benedict gaat er helemaal voor
Lees ook:Trailer vd Dag: From Paris With Love
Lees ook:Exclusieve ongebruikte Skyfall Poster
Lees ook:Recensie – Date Night

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>