Trailer vd Dag: Inception

Na twee Batmanfilms, de briljante Memento, het fantastische The Prestige… wat nu voor Chris Nolan? Gelukkig kan de regisseur lekker zijn gang gaan en dat is maar goed ook. De trailer voor Inception ziet er namelijk geweldig uit!

Leo DiCaprio bewijst zich alweer als de it-guy van 2010, na ook in Shutter Island van Scorsese te spelen. In Inception gebeurt er iets vreemds met de wereld… Check de prachtige trailer! Release: 12 augustus

Lees ook:Halloween Trailer vd Dag: Shutter Island
Lees ook:Recensie – Shutter Island
Lees ook:Recensie – Inception
Lees ook:Eerste The Wolf of Wall Street trailer met Leonardo DiCaprio
Lees ook:Inception op IMAX te zien (+ nieuwe trailer!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>