Trailer vd Dag: Hachi

De film met ongetwijfeld de hoogste aaibaarheidsfactor deze winter is Hachi, een verhaal over een hondje. Zijn baasje (Richard Gere) gaat dood, maar het beestje blijft dagelijks op de plek terugkomen waar ze elkaar altijd troffen.

Hartverscheurend of hartverwarmend? Dutch Puppy-oprichter Bridget Maasland hangt haar naam aan de film en is te horen als voice-over in de trailer hieronder. Heel schattig allemaal en goed vermaak voor de kerst!

Lees ook:Watch This! Bridget op bezoek bij een megaster
Lees ook:Trailer vd Dag: Komt een Vrouw bij de Dokter
Lees ook:Trailer vd Dag: Case 39
Lees ook:Wat je niet mag missen in december!
Lees ook:Trailer vd Dag: The Fantastic Mr. Fox

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Trailer vd Dag: Hachi

  1. Pingback: Wat je niet mag missen in december! | Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>