Trailer vd Dag: The Wolfman

Anthony Hopkins en Benicio Del Toro zijn te zien in de blockbuster The Wolfman, een groot special effects-spektakel over een man die langzaam verandert in een weerwolf. Ook de prachtige Emily Blunt (The Devil Wears Prada) maakt haar opwachting.

Een grootse avonturenfilm en een remake die waarschijnlijk een breed publiek gaat aanslaan. Hopelijk wordt dit geen tweede Van Helsing, maar is The Wolfman een sterke en spannende film. De cast is in ieder geval al dik in orde! Releasedatum: 11 februari

Lees ook:Watch This: The Wolfman in actie
Lees ook:Trailer vd Dag: Precious
Lees ook:Trailer vd Dag: Did You Hear About the Morgans?
Lees ook:Nieuw project Guillermo del Toro?
Lees ook:Trailer vd Dag: NINE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>