Trailer vd Dag: Did You Hear About the Morgans?

Sarah Jessica Parker en Hugh Grant laten weer van zich horen in Did You Hear About the Morgans?, waarin het ongelukkige koppel getuige is van een moord. Ze worden door de politie naar een klein dorp gestuurd ter bescherming, maar hun snelle leven is daar niet tegen bestand.

Het is fijn om Grant weer aan het werk te zien en het is een typische film voor de beste man. Heerlijke nonsens dat een breed publiek aanspreekt. Hopelijk wordt het niet te zoet maar vooral hard lachen! Releasedatum: 21 januari


Lees ook:Nine Months, komische film over zwanger zijn (met Julianne Moore)
Lees ook:Die Hard 5 titel, verhaal en release bekend
Lees ook:Trailer vd Dag: Sherlock Holmes
Lees ook:Recensie – Did You Hear About The Morgans?
Lees ook:Ponyo on the Cliff

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>