Trailer vd Dag: 2012

Ik geloof er heilig in dat het script maar één pagina telt van 2012. Daarop staat: “The world ends.” En dat is dan ook precies waar regisseur Roland Emmerich voor gaat, met John Cusack in de hoofdrol.

Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? Hele aardvlakken die vervagen en gebouwen die instorten… het ziet er zwaar gelikt uit. Nu maar hopen dat het beter is dan The Day After Tomorrow of 10.000 BC… Releasedatum: 11 november

Lees ook:Trailer vd Dag: Sherlock Holmes
Lees ook:Trailer vd Dag: NINE
Lees ook:DVD Watch: Star Trek
Lees ook:2012
Lees ook:Trailer vd Dag: A Single Man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>