Halloween Trailer vd Dag: A Nightmare On Elm Street (2010)

Een remake van een jaren ’80 horrorfilm… We kregen al een matige Friday the 13th, een smerig-op-niks-af Halloween en een sterke Texas Chainsaw Massacre. Maar deze geupdate Freddy Krueger ziet er wel creepy uit!

Toch loopt het uit op lekker hak- en slachtwerk, maar wat verwacht je dan? Als het maar beter is dan de vorige poging van Freddy Krueger om tieners in hun slaap af te maken (Freddy vs. Jason). Al zit die gedroomde cameo van Johnny Depp (in het origineel wel te zien) er toch niet in…  

Lees ook:Recensie – A Nightmare On Elm Street 2010
Lees ook:Gratis naar de première van A Nightmare On Elm Street?
Lees ook:Tenenkrommende poster A Nightmare on Elm Street
Lees ook:Nieuwe trailer van… A Nightmare on Elm Street!
Lees ook:Johnny Depp en Vanessa Paradis uit elkaar na veertien jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>