Trailer vd Dag: [REC]2

[REC] is een van mijn favoriete horrorfilms. Een gruwelijk verhaal over een groepje televisiemakers en brandweermannen die vast komen te zitten in een gebouw waar net een virusuitbraak plaatsvindt. Deze Spaanse shocker won vele prijzen en heeft veel fans.

Nu komt [REC]2, een film die zich precies zeven minuten na het eerste deel afspeelt. Tegelijkertijd mijn meest geanticipeerde film van volgend jaar! Als je [REC] nog niet kent, ren dan nu naar de Free Record Shop! Niet voor mensen met een zwakke maag…Release: 11 februari 2010

Lees ook:Watch This: Het jaar in film 2009
Lees ook:Trailer vd Dag: Dear John
Lees ook:Top 5: Sequels en Prequels 2010
Lees ook:Trailer vd Dag: Exam
Lees ook:Trailer vd Dag: The Descent 2

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Trailer vd Dag: [REC]2

  1. Pingback: Top 5: Sequels en Prequels 2010 | Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>