Trailer vd Dag: Alice in Wonderland

Tim Burton die Alice in Wonderland doet? Hoe briljant dat de grootste fantasieregisseur deze kans met beide handen grijpt! En aan de trailer te zien gaat dit een duizelingwekkend sterke film worden, met Johnny Depp als de gekke hoedenmaker en Anne Hathaway als de White Queen.  

Al heeft Charlie and the Chocolate Factory tegenstanders, ik vond ‘m prachtig. En dat voor Alice het klassieke verhaal een prachtige twist heeft gekregen, kan alleen maar voordelig zijn. Bekijk de magische trailer en oordeel zelf! Release: 11 maart 

Lees ook:Sam Mendes zegt nee tegen nieuwe Bond
Lees ook:Watch This: Hoe is de wonderland van Alice gemaakt?
Lees ook:Wat je niet weet over Alice in Wonderland…
Lees ook:Recensie – Alice in Wonderland
Lees ook:Watch This: Johnny Depp over Alice in Wonderland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>