Trailer vd Dag: The Box

Richard Kelly maakte al eerder Donnie Darko, maar is sindsdien niet meer in vorm. Met The Box lijkt hij zijn comeback te maken. Het verhaal draait om een koppel die een doosje ontvangen met een knop. Drukken ze daarop, dan ontvangen ze 1 miljoen. Daarvoor in ruil sterft er iemand anders op de wereld…

Een groot ‘zou jij het doen?’-gehalte en met een cast bestaande uit  Cameron Diaz en James Marsden klinkt het sterk. Een mysterieuze film die hopelijk een publiek weet te vinden en niet flopt als Southland Tales, de vorige film van Kelly! Check de trailer hieronder. Release: 17 December

Lees ook:Recensie – The Box
Lees ook:Wat je niet mag missen in december!
Lees ook:Avatar opnieuw uitgebracht in de zomer (??)
Lees ook:My Sister’s Keeper, dramatische film met een goed verhaal
Lees ook:My Sister’s Keeper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>