Trailer vd Dag: DISTRICT 9

Een alien-versie van de Afrikaanse apartheid? Dat is het zeker, want wanneer in District 9 een grote groep aliens zich huisvesten is de overheid wanhopig. Als oplossing sturen ze Wilkus van de Merwe het gebied in, maar dat loopt catastrofaal af…

Het regiedebuut van Neil Blomkamp is allesbehalve onopmerkelijk! Prachtige setting, een sterke cast en letterlijk een gruwelijk sprookje. Peter Jackson gaf het godzijdank de kans om ‘zijn’ District 9 te verwezelijken. Lees mijn recensie hier! Release: 8 oktober 

Lees ook:District 9
Lees ook:Xtra Video: Las Vegas in puin
Lees ook:Watch This: De eerste 5 minuten van The Lovely Bones
Lees ook:Watch This: Oprah Winfrey en Mariah Carey over Precious
Lees ook:Vervolg District 9 dichterbij dan je denkt…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>