Trailer vd Dag: COUPLES RETREAT

Een groep vrienden gaan op vakantie, maar komen onverwachts in een ‘couples retreat’ terecht, waar van hun verwacht wordt dat er flink aan de relatie getimmerd wordt. Regiedebuut van Peter Billingsley, die vooral als acteur bekend is (Iron Man, The Break-Up).

Met een absolute topcast (jippie Kristen Bell en Vince Vaughn!) kan dit zomaar tot een kleine hit uitgroeien. Aan de trailer te zien, die bij momenten hilarisch is maar toch ook een beetje flauw, is het de moeite waard. Releasedatum: 19 november

Lees ook:Couples Retreat
Lees ook:Nieuwe Anchorman 2: The Legend Continues trailer
Lees ook:Nieuwe teaser trailer Anchorman 2: The Legend Continues
Lees ook:Trailer vd Dag: The Imaginarium of Doctor Parnassus
Lees ook:Trailer vd Dag: Daybreakers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>