Prisoners, één van de beste films van de afgelopen jaren

Een thriller die niet spannend is, mag geen thriller genoemd worden vind ik. Helaas zijn er niet zo heel veel films die zo spannend zijn dat je letterlijk op het puntje van je stoel zit. Gelukkig maakt Prisoners dit helemaal goed. Mensen, wat een ontzettend goede film is dit!

Prisoners (uit 2013) stond al een tijdje op mijn ‘must see lijstje’, omdat ik ergens op een forum had gelezen dat hij zo goed was. Zonde dat ik deze film nu pas heb gezien, want Prisoners is echt (zonder te overdrijven) extreem spannend en bezit een aantal goede plots waar je als kijker echt van staat te kijken.

Jake Gyllenhaal en Hugh Jackman

Ik zal niks verklappen, maar je zal niet gauw raden wie er achter de verdwijning van de meisjes zit. Daar gaat Prisoners trouwens over: twee jonge meisjes die op een mooie Thanksgiving dag opeens verdwenen zijn. Een van de vaders van de meisjes, gespeeld door Hugh Jackman, denkt te weten wie er achter de verdwijning zit. Hij verdenkt dat Alex, een vreemde snuiter met een verstandelijke beperking, meer weet en doet er alles aan om deze Alex te laten praten.

Ondertussen probeert rechercheur Jake Gyllenhaal grip te krijgen over de vreemde zaak. Hij zet echt een geweldige rol neer.

De film duurt 2.5 uur, maar verveelt geen enkel moment.

Ik kan nog wel uren over deze film praten, maar ik zou zeggen: ga hem gewoon kijken. Ben benieuwd wat jij er van vond.

Zie hier de trailer:

Lees ook:Een foute maar romantische Jake Gyllenhaal in Love and Other Drugs
Lees ook:Jake Gyllenhaal heeft weer een hele nieuwe look
Lees ook:‘Suicide Squad’ verliest Tom Hardy
Lees ook:Welke acteurs sloegen Avatar af?
Lees ook:De Red Band trailer van ‘Nightcrawler’ is “Fucking Amazeballs”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>