Devil’s Pond, een spannende thriller met Tara Reid

Tara Reid (alweer 40) kennen we uit flauwe komedies, dat zij ook in een ‘best wel spannende film’ speelt, weten veel mensen waarschijnlijk niet. Devil’s Pond is een film uit 2003 en is een echte aanrader.

De verhaallijn van Devil’s Pond

Een pasgetrouwd stelletje gaat op huwelijksreis naar een afgelegen eilandje, waar geen geen elektriciteit, water of telefoon is. De eerste dagen zijn leuk, totdat Mitch, de man van Julianne (Tara Reid) zich steeds vreemder begint te gedragen. Julianne kan niet zwemmen, dus hoe komt ze van het eilandje af?

Bekijk hier de trailer:

Lees ook:Leuke feelgood films op deze Blue Monday
Lees ook:Ken jij deze komische film van Meryl Streep?
Lees ook:Remake Zwart Water met Charlize Theron
Lees ook:Horrorfilm Frozen is ijzingwekkend spannend
Lees ook:Zal Leonardo DiCaprio nou eindelijk een Oscar krijgen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>