Een foute maar romantische Jake Gyllenhaal in Love and Other Drugs

Love and Other Drugs is een film uit 2010 die niet zo vaak genoemd wordt als het gaat om romantische films. Romantisch is deze film met Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway zeker. Er zitten ook veel grappige momenten in, maar al met al gaat het hier om de liefde (en ‘drugs’ natuurlijk).

Parkinson

Het verhaal gaat over Jamie (Jake Gyllenhaal) die voor het farmaceutische bedrijf Pfizer werkt. Hij is een echte rokkenjager en een slimme verkoper met een vlotte babbel. Op een dag ontmoet hij Maggie (Anne Hathaway) die het eerste stadium van de ziekte Parkinson heeft. In het begin hebben Jamie en Maggie alleen maar seks, maar later bloeit er iets moois op tussen de twee.

Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer:

Nog meer van Jake Gyllenhaal zien? Kijk dan vooral naar Prisoners, een geweldige en zeer spannende film.

Lees ook:Actrice Anne Hathaway (33) met trots zwanger
Lees ook:Jake Gyllenhaal heeft weer een hele nieuwe look
Lees ook:‘Suicide Squad’ verliest Tom Hardy
Lees ook:Welke acteurs sloegen Avatar af?
Lees ook:Recensie – Prince of Persia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>